inovativní škola

Pro rodiče dětí v Nika

Co potřebujete vědět

Harmonogram školního roku

Jídelna

Děti se stravují ve školní jídelně, kterou sdílíme se sousední školou ZŠ Pošepného. Jídelna se nachází ve stejné budově jako naše škola. Děti mají na výběr ze dvou jídel, z čehož je cca 1 – 2x týdně v nabídce i jídlo vegetariánské. Cena obědů se pohybuje od 64 do 70 Kč za oběd.

Obědy je vždy potřeba objednat. Neobjednávají se automaticky. Objednat oběd můžete vždy do 14:00 hodin pro den následující. Odhlašovat obědy je možné nejpozději do 7:00 hodin ráno dne, na který chcete oběd odhlásit.

Způsob objednávání

  • prostřednictvím portálu strava.cz
  • v aplikaci strava.cz dostupné přes Google Play nebo App Store
  • číslo jídelny: 11216
  • uživatel: prijmeni.jmeno
  • heslo: váš variabilní symbol

Platby a ceny obědů
Stravné se hradí převodem.
Účet: 123-3752410217/0100
Plus uveďte VS strávníka

Ceny obědů pro rok 2024/2025
7–10 let: 64 Kč /oběd
11–14 let: 66 Kč /oběd
15–18 let: 70 Kč /oběd

Kontakt
Vedoucí školní jídelny
Simona Svobodová
s.svobodova@arter.cz

Školní klub

Po vyučování u nás děti mohou být ve školním klubu až do 17 hodin. V klubu si vybírají z nabídky aktivit uvnitř i venku, z činností uměleckých, sportovních, skupinových i individuálních.  Samozřejmostí je i klidová zóna pro ty, kteří chtějí odpočívat nebo si číst, některé děti raději  volí volnou hru. Část aktivit je založena na pravidelném setkávání, jiné vznikají spontánně podle momentálního naladění a chuti dětí. Aktivitami děti provází naši ”klubáci”, kteří mají zkušenosti s prací s dětmi různého věku.

V klubu jsou každoročně nabízeny také zájmové kroužky — placené i neplacené. Odchod a vyzvednutí dětí z klubu do těchto kroužků zabezpečují sami lektoři nebo klubáci — zaměstnanci školy. Nabídka kroužků je zaslána rodičům na začátku září.

Přihlášení do Edookitu

Ve školním informačním systému Edookit si můžete zobrazit rozvrh, tam omlouváte nepřítomnost dítěte a komunikujete s průvodci.